Verkoop-Image

Verkoop Diensten

Ben je ondernemer in Nederland of Vlaanderen? Kun je hulp gebruiken bij het verbeteren van jouw verkoopresultaten? Heb je direct ‘handjes’ nodig of hulp bij het verbeteren van de verkoop skills van (sommige van) jouw teamleden? In duidelijke taal help ik je om jouw verkoopresultaten te verbeteren. Na het inventarisatiegesprek kun je een weloverwogen besluit nemen over hoe ik jou kan helpen. Je hebt de keuze uit onderstaande diensten op het gebied van verkoop. De kern van elke dienst is het (duurzaam) laten groeien van jouw verkoopresultaat.

Ik ben de verkoopresultaat verbeteraar en samen maken wij het verschil!

Hoe pak ik een en ander aan?

Bij O’Seven hebben we een eigen verkoopmethode ontwikkeld, OSEVEN®. Een methode die geheel gebaseerd is op mijn ervaring in al mijn functies binnen de sales.

Onderzoek – wij verzamelen de feiten en inventariseren de huidige situatie.
Scheppen   – wij creëren een plan van aanpak.
Effecten     – wij meten de effecten van de uitvoering van het plan van aanpak.
Vakkundig  – het plan wordt door ervaren professionals met veel kennis van het vak uitgevoerd.
Evalueren   – na realisatie van het plan blikken wij terug en houden wij een nabespreking.
Nazorg       – tijdens deze fase houden wij de vinger aan de pols en borgen we samen de uitvoering.

 

Schakel mij in als jouw accountmanager
Je hebt de mogelijkheid om mij in te schakelen als accountmanager. Ik bied je directe en persoonlijke ondersteuning op het gebied van acquisitie, door zelf in te springen als verkoper on the job. Met mijn succesvolle trackrecord mag je altijd het beste resultaat verwachten.

Maak gebruik van mijn expertise als salesmanager
Heb je liever een passend advies om de acquisitie vervolgens zelf uit te voeren (of je verkoopteam)? Dan sta ik naast je als jouw salesmanager. Ik focus mij op een betere verkoopstrategie (die voor jou werkt) én ik maak een quick win plan van aanpak.

Laat mij jouw team coachen als sales coach
Met mijn jarenlange ervaring als sales coach til ik jouw verkoopteam naar een hoger niveau. Dit doe ik door de commerciële medewerkers (binnen- en buitendienst) 1-op- 1 te coachen. Voor het duurzaam verbeteren van de verkoopresultaten.

Kant en klare afspraken met het Leadgeneratie pakket
Ik help je aan kwalitatief goede afspraken voor jouw salesteam. Ook verzorg ik desgewenst de administratieve afhandeling van elke order. Zo kan jouw team zich 100% focussen op verkoop.

Heb ik jouw interesse gewekt? Of heb je nog specifieke vragen? Wacht dan niet langer en geef mij een belletje!

Vraag vrijblijvend informatie op

Voor we samen aan de slag gaan, spreken we de verwachtingen, wensen en eisen van beide partijen uit. Dit doen we tijdens een kennismakingsgesprek. We werken op locatie en/of vanuit huis. Dit is afhankelijk van de inhoud van de opdracht en wat wenselijk is.
Verkoop-Form-Image