Over O’Seven

Kun je hulp gebruiken bij het verbeteren van jouw verkoop- en/of bedrijfsresultaten?

Wij, Annemieke en Ron, vormen samen O’Seven, Sales & Management. O’Seven helpt MKB bedrijven met het duurzaam verbeteren van hun algemene bedrijfsresultaten en, in het bijzonder, met het verbeteren van hun verkoopresultaten.

Onze visie? Wij willen de meest succesvolle resultaatverbeteraar van Nederland en Vlaanderen worden.

Het verbeteren van de resultaten doen wij met veel plezier én succes. Wij gebruiken duidelijke taal en daadkracht! Na het inventarisatiegesprek kun je een weloverwogen besluit nemen over hoe O’Seven jou kan helpen om de verkoopresultaten te verbeteren. Samen maken wij het verschil!

Waarom met ons?
Met onze authentieke aanpak helpen wij ondernemers met het bereiken van een betere
winstgevenheid. Wij zijn gespecialiseerd in ondernemers die tussen de 1 en 5 jaar actief zijn.

Wij zijn ondernemers zoals jijzelf waardoor wij jouw problemen goed aanvoelen en kunnen vertalen naar oplossingen. Het is bij ons écht practise what you preach. 

Ook bieden wij de meest uitgebreide ondersteuning om tot resultaatverbetering te komen. Dit kunnen wij staven door onze bewezen trackrecord. Je mag van ons een directe en praktische werkmentaliteit verwachten.

Mogen wij jou helpen?
Eindelijk weer het gevoel krijgen dat er voortgang in zit? Zonder zorgen ondernemen? Wij zijn er altijd om te helpen. Krijg ook weer lol in het werk door het boeken van successen. Neem een kijkje bij onze Verkoopdiensten of Managementdiensten en laat je overtuigen. Je bent altijd welkom om contact met ons op te nemen, zodat we samen kunnen bekijken wat de best passende oplossing is voor jou.

Een kort gesprek kost je alleen wat tijd en brengt altijd iets positiefs met zich mee. Pak de telefoon op en bel ons vrijblijvend.

Ron van de Sande

Ik was geen studiebol. Ik was veel meer een ‘doener’, een ondernemer. Ik legde al terrassen aan toen ik op de lagere school zat. Maaide het gras bij diverse mensen. Ik heb wel mijn MAVO succesvol afgerond en heb toen nog de HAVO voor een deel gedaan, maar niet afgemaakt. Ik wilde op mijn eigen benen staan. Ik heb echt van alles gedaan, van magazijn medewerker tot een meer commerciële functie bij Rank Xerox. Ik mocht nieuwe modellen kopieermachines als trial bij potentiële klanten neerzetten. Zo ben ik in de echte verkoop terecht gekomen. In no time was ik de best scorende verkoper. Wauw, wat was dat gaaf. Ik ben sindsdien de verkoop niet meer uitgegaan en heb bij allerlei bedrijven verscheidene verkooprollen vervult. Tussendoor ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. Ik heb productgerichte verkoop gedaan maar ook diensten verkocht. Ik heb in de directe verkoop gewerkt en ook in de indirecte. Teams begeleiden en trainen, verkoopafdelingen opzetten
en optimaliseren, ik heb het allemaal gedaan voor zowel grote als kleine bedrijven.

Ik heb een rugzak vol en jij kunt er je voordeel mee doen. Bel mij eens. Gewoon voor een praatje.

Annemieke Schoone

Eigenwijs, vasthoudend, lukt het niet linksom dan rechtsom Misschien niet de beste eigenschappen als persoon (vraag het Ron), maar als ondernemer komen ze me wel eens van pas. Geen betere verkoper dan Ron, hoewel ik sales met plezier doe. Liefst wel de meer complexere trajecten en al helemaal leuk als daar een behoorlijke dosis creativiteit bij komt kijken. Hebben we nog nooit gedaan? Nou, dat is dan een mooie uitdaging. Ik hou ervan om nieuwe producten en diensten te introduceren in nieuwe markten. En om van ‘niets’, ‘iets’ te maken. 

Ik heb International Management en Sales en Accountmanagement gestudeerd en ben begonnen als junior ‘manusje van alles’ bij een reclamebureau. Na jarenlange ervaring heb ik mij ontpopt tot resultaatgerichte leider met een frisse blik op een organisatie. Ik voel mij erg thuis in een coachende en motiverende rol naar medewerkers toe. 

Ben jij ook toe aan een frisse blik? Aarzel dan niet om even te bellen. Samen kijken we wat mogelijk is.

De naam O’Seven

De naam O’Seven komt van onze kernwaarden. De O staat namelijk voor de zeven kernwaarden die wij zakelijk en privé belangrijk vinden. Deze kernwaarden zeggen iets over wie wij zijn en over wat je van ons mag verwachten, namelijk:
  • Overtuigen, we overtuigen je graag waarom wij de juiste keuze zijn
  • Opbouwen, we spreken regelmatig af met onze klanten om zo een duurzame relatie op te bouwen
  • Optimaal, wij helpen met onze kennis & kunde met het optimaliseren van de resultaten 
  • Onderscheidend, in de focus die wij hebben op specifieke aandachtsgebieden in onze diensten
  • Ondersteunend, in werkzaamheden die de klant graag uit handen geeft
  • Oplossen, hoe complex de situatie ook is, wij lossen het op
  • Openminded, openstaan voor iedereen, van zzp’er tot multinational