O’Seven in een nieuw jasje

16/08/2022

Yes! O’Seven heeft een nieuwe website met een nieuwe huisstijl en zelfs een nieuw logo. In dit blog vertellen we je wat er allemaal is vernieuwd (een hele hoop!).

Nieuwe website, huisstijl en blogs

We waren al een tijdje toe aan een nieuwe website. Met een iets modernere en strakke huisstijl, zodat wat wij doen ook echt past bij wat wij willen uitstralen. Bij een nieuwe website horen natuurlijk ook mooie, nieuwe foto’s, nieuwe teksten, andere kleuren en een gaaf vernieuwd logo.

Aan de nieuwe website is iets leuks toegevoegd, namelijk onze blogs. Vanaf nu gaan we iedere maand een interessante en leuke blog voor je toevoegen. Een nieuw extraatje dat we jou graag geven. Heb je nog leuke tips voor onze blog of zijn er dingen die je graag zou willen lezen? Laat dan een comment achter op LinkedIn of stuur ons een bericht. Vinden we leuk!

Ondernemen en corona
Helaas zijn er ook minder leuke dingen veranderd. Het is niemand ontgaan dat de coronacrisis de economie wreed heeft verstoord. Wij hebben goede hoop dat er een moment gaat komen dat de maatregelen komen te vervallen, al zal dit zeker nog een tijdje duren. Tot die tijd helpen we je graag op weg door bijvoorbeeld te ondersteunen op het gebied van verkoop of door accountmanagers 1 op 1 te coachen . In ons volgende blog vertellen we je meer over onze kijk op werken in deze vreemde tijd. Hier zitten namelijk ook positieve kanten aan.

We hopen dat je plezier hebt van onze nieuwe website en blogs. Wil je graag ondersteuning op het gebied van sales of leidinggeven, dan mag je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Terug