Management-Image

Management Diensten

Ben je ondernemer in Nederland of Vlaanderen en heb je behoefte aan iemand die leidinggeeft? Die het bedrijfsbeleid bepaalt, toezicht houdt en werkzaamheden coördineert? Dan spring ik in als jouw Algemeen Directeur.

Schakel mij in als Algemeen Directeur
Als Algemeen Directeur ben ik eindverantwoordelijk voor het bestuur van de onderneming. Ik coördineer de uitvoering van de werkzaamheden en vorm een belangrijke schakel tussen de verschillende afdelingen. Ik geef leiding aan werknemers en overzie de operationele procedures op ieder niveau van de organisatie. Daarnaast bepaal ik in overleg met andere bestuursleden de bedrijfsstrategie en het (personeels)beleid. Zo nodig richt ik processen efficiënter in. Ik verbind de interne én externe organisatie.
 
Wat voeg ik toe als jouw Algemeen Directeur?
Door mijn jarenlange ervaring op dit functieniveau heb ik mij ontpopt tot resultaatgerichte leider. Ik voel mij erg thuis in een coachende en motiverende rol naar de medewerkers toe.

 

Ik ondersteun je op tijdelijke basis en bied direct versterking wanneer je bijvoorbeeld aan het groeien of reorganiseren bent of als er sprake is van tijdelijke uitval. Ik vind het heerlijk om met een frisse blik naar een organisatie te kijken. Wat kan ik verbeteren? Hoe kan ik dingen verder optimaliseren? Ik haal hier enorm veel plezier uit. Vooral als ik zie dat de mensen binnen het bedrijf met plezier naar hun werk komen en de klant blij is. Samen kijken we hoe ik jou optimaal kan helpen. Met als uiteindelijk doel: meer omzet maken.

 

Geef mij gerust een belletje!
Heb ik je interesse gewekt? Of heb je nog specifieke vragen? Wacht dan niet langer en geef mij een belletje!

Vraag vrijblijvend informatie op

Voor we samen aan de slag gaan, spreken we de verwachtingen, wensen en eisen van beide partijen uit. Dit doen we tijdens een kennismakingsgesprek. We werken op locatie en/of vanuit huis. Dit is afhankelijk van de inhoud van de opdracht en wat wenselijk is.
Management-Form-Image