Hoe ga ik te werk als sales coach?

16/08/2022

Misschien heb je het al een beetje voorbij zien komen, maar we hebben als organisatie onze missie en visie aangescherpt. We hebben de afgelopen periode gebruikt om goed na te denken over wie we zijn en wie wij willen en kunnen helpen. Het resultaat? Dat lees je hier!

Onze missie
Onze kern is altijd al het helpen van ondernemers geweest. Met de verkoopdoelstellingen én met het algemeen management. Om specifieker te zijn, is onze missie het helpen van ondernemers met richting- en leidinggeven op algemeen bedrijfsmanagementniveau en het verbeteren van hun verkoopresultaten in het bijzonder. Dit klinkt als een mond vol, maar eigenlijk is het heel simpel: Ron helpt bedrijven met als doel betere verkoopresultaten en Annemieke ondersteunt op het gebied van management.

Hiermee willen wij de meest succesvolle resultaatverbeteraar van Nederland en Vlaanderen worden.

Voor wie?
Wij helpen vooral ondernemers die zo’n 1 tot 5 jaar actief zijn. Ondernemers die graag een betere winstgevendheid willen bereiken en zonder zorgen willen ondernemen. Die eindelijk weer het gevoel willen hebben dat er voortgang in zit en weer lol willen krijgen in het werk door het boeken van successen.

Waarom O’Seven?
Wij zijn ondernemers zoals jijzelf waardoor wij jouw problemen goed aanvoelen en kunnen vertalen naar oplossingen. Het is bij ons écht practise what you preach. Wij bieden de meest uitgebreide ondersteuning om tot resultaatverbetering te komen. Dit kunnen wij staven door onze bewezen trackrecord. Je mag van ons een directe en praktische werkmentaliteit verwachten.

Eigen verkoopmethode
Wij werken volgens een eigen verkoopmethode:

Onderzoek – wij verzamelen de feiten en inventariseren de huidige situatie.
Scheppen – wij creëren een plan van aanpak.
Effecten – wij meten de effecten van de uitvoering van het plan van aanpak.
Vakkundig – het plan wordt door ervaren professionals met veel kennis van het vak uitgevoerd.
Evalueren – na realisatie van het plan blikken wij terug en houden wij een nabespreking.
Nazorg – tijdens deze fase houden wij de vinger aan de pols en borgen we samen de uitvoering.

Mogen wij jou helpen?
Ben je (startende) ondernemer in Nederland of Vlaanderen en kun je onze hulp wel gebruiken? Neem dan een kijkje bij onze verkoop of management diensten en laat je overtuigen. De telefoon oppakken en ons bellen mag natuurlijk ook. Een kort gesprek kost je alleen wat tijd en brengt altijd iets positiefs met zich mee.

Terug